Aud că aș fi făcut o petiție doamnei directoare (adjuncte) de scenă a Teatrului „Nottara”, pe motiv că, pe lângă funcție, ar mai fi angajată și la Teatrul Metropolis.
După cum știm, se poartă „schimburile financiar-culturale” între directorii favoriți ai domnului primar general Nicușor Dan! Se pare că se trece și la adjuncți.
Răspund:
- Nu am depus, până în prezent, nicio reclamație doamnei în cauză, iar cine a folosit numele meu a făcut uz de fals și ar trebui să fie sancționat(ă);
- Am aflat, cu această ocazie, că, într-adevăr, doamna de la „Nottara” semnează condica (și) la Metropolis și că nu o vede nimeni la serviciu;
- Doamna Gabriela Firea a dat o dispoziție de primar în timpul mandatului său, prin care se interzic două contracte de muncă (respectiv cumul de funcții) în instituțiile din subordinea PMB și CGMB. Însă, când e convenabil, domnul Nicușor Dan nu pomenește nimic despre „greaua moștenire lăsată de Doamna Gabriela Firea”, ci interpretează favorabil hotărârile acesteia: închide ochii atunci când e vorba de o normă și jumătate; închide ochii și dacă angajații nu prea dau pe la ambele servicii; închide ochii atunci când managerii-regizori mai mult montează prin teatrele vecine și prietene decât își conduc propriile instituții… Închide ochii DOAR când e vorba de favoriți, să ne-nțelegem!
Știind toate acestea, nu aveam cum să o reclam pe doamna directoare (adjunctă) de scenă de la Teatrul „Nottara”, pentru că mă documentez întotdeauna și nu îmi stă în fire să induc pe nimeni în eroare!
Așadar, ceea ce face doamna directoare de scenă (un serviciu și jumătate, cu prezență doar la cel de bază) e doar imoral, nu și ilegal! Și cum, în zilele noastre, moralitatea nu se mai poartă, doamna respectivă ține pasul cu vremurile, integrându-se armonios în rețeaua proaspăt structurată a unor schimburi financiare (personale) între unii șefi culturali bucureșteni ai momentului!
În toată această chestiune ”curat- murdară”, părțile cu adevărat grave, respectiv ilegale, sunt următoarele:
- Doamna directoare executivă a Direcției Cultură, Învățământ, Turism a PMB, a luat în considerare un denunț fără a verifica dacă într-adevăr îmi aparține, ceea ce i-ar fi fost foarte ușor, având în vedere faptul că are toate datele mele de identificare;
- Doamna directoare executivă a Direcției Cultură, Învățământ, Turism a PMB i-a transmis pârâtei reclamația cu numele meu la vedere, încălcând legea protecției datelor personal și, cel mai probabil, dorind să mă implice într-un scandal artificial creat!
- Doamna directoare adjunctă de scenă (pârâta) a făcut publică reclamația în rândul angajaților Teatrului ”Nottara”, încălcând și dânsa legea protecției datelor personale, și susținând că petiția e a mea, deși știa bine că nu pot să-mi greșesc numele, că nu sunt agramată (așa cum reiese din petiție) și că îmi asum, public, solicitările… atunci când le fac!
Drept urmare, consider că am toate motivele să fac eu însămi o reclamație (scrisă conform normelor limbii române, asumată, cu datele de identificare corecte) prin care să solicit sancționarea celor două doamne pentru cele arătate mai sus!
P.S. Persoanei care a depus petiția în numele meu îi atrag atenția că a făcut uz de fals și că, dacă va dori să redacteze o reclamație cinstită, e bine să se documenteze (în curând, directorii noștri vor fi obligați să-și posteze declarațiile de avere pentru anul 2023, pe site-urile instituțiilor, și atunci să te ții, neneacă, ce de materie primă)! Însă va fi musai să o facă în nume propriu, altfel va da de belea!
P.S.S. Doamnei directoare (adjuncte) de scenă îi atrag atenția politicos că s-ar putea să dea și dânsa de belea, de vreme ce mi-a făcut public numele știind sigur că nu eu eram autoarea denunțului și că – așa cum chiar dânsa m-a atenționat când a fost vorba de cei 15 reclamagii (curajos-anonimi) împotriva mea -, există un avertizor de integritate.